Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 08. Септембар 2010, 03:18

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: 1 2 [3]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: STOP FILMSKOJ PIRATERIJI!!!  (Прочитано 4067 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Spartak
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 16

« Одговор #30 послато: 06. Фебруар 2009, 21:46 »

ja sam za pirateriju!
A ja ponavljam - bioskop je i dalje najbolja zabava! Ziveo bioskopski mrak!!!
Tacno je sve ovo ALI. Elem, za nas sa Juga, gde normalnog bioskopa nema piraterija se javlja kao jedino resenje.
Jedini bioskop u Nisu koji radi je Dom Vojske. Pre nekoliko godina smo imali 4 bioskopa sada smo spali na 1 koji je ocajan. Ocajan pre svega zbog ozvucenja. Zadnji film koji sam tamo odgledao je Carlston za Ognjenku i posle toga nisam zeleo da bacam pare. U pojedinim trenucima nisam razumeo sta glumci pricaju??? a koja je onda poetna otici? Da gledam nemi film?
Ne zelim da pominjem kulturu ljudi koji grickaju semenke, pricaju i tome slicno.
Naravno da sam za bioskop za koji necu zaliti da dam pare i uzivam u projekciji.
Bio bih filmofilmski bogalj  shocked
Ako cemo iskreno ima mnogo gluposti koje sam pogledao na kompu. Za neke bih realno pozeleo da sam to vreme utrosio u setnji a ne na gledaju glupavog filma. Poenta je, gore pomenuti bogalj i nije losa stvar. :)
Сачувана
vinston
Aktivista:)
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 11

« Одговор #31 послато: 07. Фебруар 2009, 04:53 »

Pa sad sve zavis shta gledash. Ja uglavnom gledam filmove koji su provereni a krepi ostavim po strani nekad mozak da odmorim. Jer sebe donekle smatram filmovilom, na putu sam da postanem jednog dana kada odrastem, ali sam daleko od ljubitelja filma.
Jel si mozda iz Nisha, jer znam da tamo jedini bioskop koji imaju jeste u Domu vojske.
I chuo sam te zalosne priche. Evo npr u Kikindi odakle sam ja bio je jedan bioskop i nisam izbijao kao klinac. SHta god se davalo ja sam bio tamo, i chujem poshto vishe ne zivim tamo da su ga pretvorili u kinesku prodavnicu. Tako da oni tamo nemaju ni to.
Сачувана

Странице: 1 2 [3]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM