Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 09:05

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: 1 [2] 3 4 5   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: TEEN kampovi?  (Прочитано 8988 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #15 послато: 07. Фебруар 2007, 04:12 »

Наравно да можеш да идеш са неким на камп, све зависи од укупног броја волонтера.

А ако неког програма нема у претраживачу, значи да тренутно нема у понуди таквих програма. Мислим да током године има више десетина тинејџерских програма.
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
Mare91
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 22

« Одговор #16 послато: 07. Фебруар 2007, 09:20 »

ajde sa nama ...nadam se da  je izvodljivo!..
Сачувана
Starvin Marvin
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 10

« Одговор #17 послато: 07. Фебруар 2007, 10:59 »

da, volela bih ali ne verujem da mozemo da se skupimo nas desetoro iz srbije i svi upadnemo u jedan kamp... poenta je u tome da budu likovi iz raznih zemalja.
Ma ja ove god. sigurno idem jer mi deluje kao super zezanje, pa makar isla i sama!!!
« Последња измена: 07. Фебруар 2007, 21:14 Бојан » Сачувана

SCREW YOU GAYS I'M GOING...TO THE CAMP!!! :P
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #18 послато: 07. Фебруар 2007, 20:24 »

Cisto da vam skratim dilemu, na kamp zajedno moze da ode dvoje, maksimalno troje iz jedne zemlje.
Сачувана

Beren
Administrator
Volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 234

« Одговор #19 послато: 08. Фебруар 2007, 00:02 »

Starvin Marvin heheheh to mi je jedan od omiljenih likova iz SP-a! hehhehehehe

mi smo proshle godine uspeli da poshaljemo troje tinejdzera na jedan kamp.... jedvitom mukom! :D
Сачувана

...and the man in the rain picked up his bag of secrets....
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #20 послато: 25. Фебруар 2007, 02:09 »

Ali, ako neko ima crnogorski, hrvatski, bosanski, makedonski... pasos, onda moze da ide sa svojim drustvom, jer je drzavljanin druge zemlje? Mislim, to bi bilo super, znam gomilu ljudi koji bi to mogli da urade, pogotovo oni sa hrvatskim pasosem jer im ne treba viza!
Сачувана
Mare91
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #21 послато: 25. Фебруар 2007, 06:56 »

josh jedan tinejdzer...u kojim se obichno zemljama nalaze ti kampovi????teen milsli...ja i drug bi ishli....
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #22 послато: 25. Фебруар 2007, 08:25 »

@dusanris
Саветујем да прочиташ део сајта Истраживача који објашњава волонтерске програме. МИС може да шаље на кампове само држављане Србије или оне који су држављани друге земље а имају боравиште на територији Србије.

@Mare 91
Такође и за тебе важи, не мораш да постујеш сваки пут исто питање, то неће помоћи да неке земље почну да праве кампове за тинејџере.
Нема тинејџерских кампова у Британији!
Имају их Немачка, Француска, Белгија, Естонија, Литванија, Турска, Русија, евентуално Италија...
Сачувана

R9
Jovana
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 17

« Одговор #23 послато: 27. Фебруар 2007, 11:26 »

Imam veliko pitanje i molila bih da mi neko odgovori....Na koji nacin se dolazi do teen kampova?Da li je prevoz organizovan ili se sam snalazis....? ??? ??? :-\ :-\
Сачувана

Serendipity.....Everything happens for a reason...
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #24 послато: 28. Фебруар 2007, 07:53 »

Нигде нема организованог превоза, идеја је да учесници долазе из различитих земаља, тако да нема "организовања", а зашто би и морало, па нико се до сада није изгубио...
Дакле, сами се сналазите! Па иако сте тинејџери!
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #25 послато: 03. Март 2007, 12:40 »

U mom slucaju, prevoz je veca briga za roditelje nego za mene. Mada je tacno da nemam mnogo iskustva sa putovanjima, i sve to...
Сачувана
BuFkA
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

!!!!!!!

« Одговор #26 послато: 04. Март 2007, 23:36 »

e a da li fazon ortakinja iz svedske moze da bude u istom kampu sa mnom?gde ona da se raspita za to?
Сачувана

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mare91
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #27 послато: 06. Март 2007, 09:59 »

ja sam odlucio ..idem za francusku u neki srednovekovni zamak na renoviranje...!!!aaa !!! nego mora li da se zna francuski???idem sa drugom..
Сачувана
Starvin Marvin
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #28 послато: 07. Март 2007, 09:52 »

Da li postoji odredjeni datum kad se ide na kamp ili ima samo ono npr. od juna do sept. pa ti izaberes datum?
Сачувана

Starvin Marvin
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #29 послато: 07. Март 2007, 09:55 »

mmm...svidja mi se ovaj Wangerooge...plaza, sunce, voda, ZURKA NA PLAZI 8) 8) 8) 8) aaaaa jedva cekam leto!!!!
Сачувана

Странице: 1 [2] 3 4 5   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM