Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 08. Септембар 2010, 03:22

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: jezici  (Прочитано 565 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Hannibal Lecter
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 6

« послато: 19. Март 2009, 10:42 »

Sry ako mracim, al ako na kampu pise pod jezici vise jezika (bez ikakvog dodatnog objasnjenja) da li to znaci da moramo da znamo oba ili bar jedan od tih? posto ne bih hteo da odem u Spaniju pa da se posle kajem sto znam samo 5 reci iz latino serija :)
Сачувана
Indy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 55

« Одговор #1 послато: 19. Март 2009, 12:38 »

Shta tachno pishe? Kopiraj ovde.
Сачувана
Hannibal Lecter
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 6

« Одговор #2 послато: 19. Март 2009, 13:41 »

L: English, Spanish, Catalan.
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #3 послато: 19. Март 2009, 21:36 »

Ма слободно са језиком бре, енглески је сасвим довољан. По тој логици, да мораш да имаш овакво или онакво знање, ниједан Италијан или Шпанац не би могли да путују у свет, јер су веома критични по питању страних језика.
Сачувана

R9
Indy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #4 послато: 19. Март 2009, 23:04 »

д..е на столицу (или ношу ако тамо волиш да учиш) па учи шпанси и каталонски! cheesy
Сачувана
hadns
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 8

tanderlage, tanderlage

« Одговор #5 послато: 19. Март 2009, 23:18 »

Dzepni poneses i udri... Citaj novine ako nista drugo :) Salim se, ja sam antiduduk totalni, engleski znam "EN", a onaj ostatak "GLESKI" cu nagruvati u kampu...
Сачувана

Ja i Broz Tito Josip pecamo na kanalu, klopamo girice, otvaramo Lavove i komentarisemo zene, kampuje nam se.
m_daca86
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 40

« Одговор #6 послато: 20. Март 2009, 09:31 »

evo ja se spremam da naucim osnove nemackog zbog kampa.. resila da idem u Svicu, u nemacki deo... Pa sad citam recnik i zanimam se...
Dzaba mi moj engleski ako zalutam a tamo me pogledaju belo :D:D mada... u zivotu nisam cula da se neko zagubio u gradu u savrsenoj Svajcarskoj...
Сачувана
Indy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #7 послато: 20. Март 2009, 11:47 »

Raus! Shlus i anshlus. Meni je taj jezik nekako grozan. cry
Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #8 послато: 20. Март 2009, 11:55 »

taj jezik je divan...fantasticno precizan, a ne previse tezak :) :) a i mnogo lepo zvuci kad se deres na istom...nekako ima smisla :D :D
Сачувана

Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM