Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:07

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: grupno prijavljivanje  (Прочитано 627 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Hannibal Lecter
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 6

« послато: 12. Март 2009, 08:02 »

Zdravo, ja bih hteo da se prijavim ovog leta ne neki kamp u Zapadnoj Evropi, ali bi hteo da idem sa jos 4 ljudi :D

Je l moguce nekako u prijavi da se navede da zelim da budem sa tim ljudima i da li je moguce da ce sve da nas prime na isti kamp?
Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #1 послато: 14. Март 2009, 04:23 »

ako su tih cetvoro ljudi iz razlicitih zemalja nema problema :)

Na istom kampu mogu da budu maksimalno dva volontera iz iste zemlje, tako se postize da kamp zaista bude medjunarodni...ako od deset ljudi bude 5 iz srbije nije neki provod :)
Сачувана

Hannibal Lecter
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #2 послато: 14. Март 2009, 09:17 »

a ako je neki veci kamp koji prima sta znam 20 ljudi XD?
posto smo svi iz Srbije, a ukupno nas je 4-oro :/
« Последња измена: 14. Март 2009, 09:18 Hannibal Lecter » Сачувана
Indy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 55

« Одговор #3 послато: 15. Март 2009, 02:55 »

Слушај шта ти каже човек одозго. Кампови су међународни и идеја је да се срећу и упознају људи из различитих земаља. Е сада ако је први пут претпостављам да би боље било да идете у групи, али не више од двоје, јер не може/сме.
Сачувана
Јован
Administrator
Ihaha volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 485

« Одговор #4 послато: 16. Март 2009, 03:53 »

колико год да камп прима људи, максимум је 2 човека из исте земље. Вас четворо можете лепо да у истој земљи одаберете 2 кампа, па по двоје на сваки...  wink
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #5 послато: 16. Март 2009, 07:01 »

А шта је боље - 15 људи из три земље или 15 људи из 12 земаља?
Сачувана

R9
Hannibal Lecter
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #6 послато: 16. Март 2009, 07:25 »

ma sto se mene tice ja mogu da idem sam al ovi ostali ne zele da se razdvajaju xD
kako god hvala na informacijama :)
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #7 послато: 16. Март 2009, 07:29 »

Једино да пронађете камп који прима више од 20 волонтера, е ту би могло троје... Идеално би било да су мушкарци, јер су дефицитарни на камповима :) Ја сам тек на десети камп ишао у друштву, а ни тада се нисмо дружили. Једноставно смо се раздвојили чим смо стигли...

Једина добра ствар када одете са неким на камп је што можете да оговарате на српском :)
Сачувана

R9
hadns
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 8

tanderlage, tanderlage

« Одговор #8 послато: 19. Март 2009, 03:58 »

Ok, 2 coveka iz Srbije je moguce, a kako znam da ce tako i biti? Koliko sam upoznat, svako od nas treba da sastavi neki spisak kampova u koje bi zeleo da ode. E sad, kad ja od 5 ili koliko vec zelja stavim naprimer "Tunguziju", a ovaj drugi isto tako - kako da znam da ce i mene i njega da smeste u "Tunguziju", a ne u neku od preostale 4 zelje?! Pretpostavljam da su kampovi razlicite strukture, ali aj da pitam... da li cemo nas dvoje boraviti u istoj prstoriji, ili ce nas razmestiti sacmetodom?!
Inace, nemojte odmah da me bombardujete sa onim cuvenim: "pro se predstavi, pa onda..." - trazio sam pogodno mesto za to al ne nadjoh, mogu i ovde, al mislim da ce ici u off
Сачувана

Ja i Broz Tito Josip pecamo na kanalu, klopamo girice, otvaramo Lavove i komentarisemo zene, kampuje nam se.
Indy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 55

« Одговор #9 послато: 19. Март 2009, 07:44 »

Upravo to shto kazhesh. Kampovi su razlichite organizacije jer ih organizuju drugi ljudi. Mi smo spavali u dve sobe u vretjama za spavanje koje su bile na podu i kreveti i to meshano mushki i zhenski. Chuo sam da ima  mesta u kojima se spava u hostelima (nisam chuo koje su varijante shto se tiche broja kreveta u sobi). Pogledaj pre nego shto odaberesh kamp, ako ti je to bitno.
Сачувана
hadns
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 8

tanderlage, tanderlage

« Одговор #10 послато: 19. Март 2009, 23:16 »

Bio sam u vojsci, al nije mi bilo dovoljno zanimljivo... Pa bih kao da pokusam ovde da sam sebe iznenadim. Rec je o tome dal da vodim zenu, zato pitam zna li se dal mogu snjom biti zajedno u sobi, eto to je jedini razlog pitanja.
Сачувана

Ja i Broz Tito Josip pecamo na kanalu, klopamo girice, otvaramo Lavove i komentarisemo zene, kampuje nam se.
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #11 послато: 20. Март 2009, 08:44 »

Pa mozes ti voditi zenu i ne moras...to nema veze sa smestajem, hocu reci da smestas moze da bude i u fiskulturnoj sali gde teo ne hteo svi ste u jednoj sobi...retki su smestaji po sobama, meni se letos zalomilo tako u nemackoj, ali pojma nisam imao dok nisam doso na kamp...da budem iskren, nisam ni gledao previse.
Сачувана

Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #12 послато: 20. Март 2009, 20:51 »

Жену? У шуму не носиш дрва...

А то, заједно у једној соби? Па можете заједно, са још десет њих (а нису Битлси и остали...)
Сачувана

R9
moca.bg
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

« Одговор #13 послато: 21. Март 2009, 07:04 »

Zdravo, ja bih hteo da se prijavim ovog leta ne neki kamp u Zapadnoj Evropi, ali bi hteo da idem sa jos 4 ljudi :D

Je l moguce nekako u prijavi da se navede da zelim da budem sa tim ljudima i da li je moguce da ce sve da nas prime na isti kamp?
ja sam bila pošle godine na kampu u nemačkoj gde je bilo 24 volontera, od toga 7 iz rusije+ukrajinka koja priča ruski, 4 iz srbije, 3 iz italije, a ostalo po 1 ili 2... znači moguće je da idete svi zajedno, al nije preporučljivo! pogotovo ako ste drugovi/drugarice... ovih 7 rusa su se već peti-šesti dan izdvojili kao neka grupa, mi iz srbije smo malo-malo nešto pričali na srpskom što stvarno nije fer prema drugima koji ne razumeju... nikom od nas nije bila želja da pričamo na srpskom, al povuče te kad hoćeš da izvališ neku foru, a znaš da mogu da te razumeju i tako to počne... posle tog mog iskustva ove godine sam odlučila da idem sama i da se nadam da neće biti niko više iz srbije(ovo baš ne zvuči lepo, al tako je...)
nadam se da će ti ovo nekako pomoći... :)
Сачувана

I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
It's my aeroplane
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM