Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:10

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Drzavljanin BiH  (Прочитано 1917 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
nikolicm
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

« послато: 29. Јун 2008, 23:19 »

Cao!Zovem se Milovan i drzavljanin sam BiH.Imam veliku zelju da ucestvujem u ovakvim programima,ali nisam upucen da li u BiH postoji slicna organizacija?Da li bih ja mogao da konkurisem za kampove ovde u Srbiji,jer sam student Medicinskog fakulteta u Beogradu???Ima li neko neki predlog ili savet.Unapred hvala!!!
Сачувана
Јован
Administrator
Ihaha volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 485

« Одговор #1 послато: 30. Јун 2008, 00:45 »

То што си страни држављанин не значи ништа :) Било је случајева да "странци" иду преко МИС-а у свет. Тако да: добро дошао :))
Сачувана
nikolicm
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #2 послато: 30. Јун 2008, 05:02 »

То што си страни држављанин не значи ништа :) Било је случајева да "странци" иду преко МИС-а у свет. Тако да: добро дошао :))
Znaci jedina razlika je sto bih po vizu morao u Sarajevo???
Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #3 послато: 30. Јун 2008, 09:19 »

Na zalost Jovan je malo pogresio jer preko Istrazivaca mogu da idu drzavljani Srbije i oni koji imaju mesto boravka u Srbiji.
U tvom slucaju, treba da kontaktiras nasu partnersku organizaciju iz Bosne, a to je Youth Centre Livno.
Сачувана

Јован
Administrator
Ihaha volonter
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #4 послато: 30. Јун 2008, 19:37 »

Није Јован погрешио... Преко МИС-а су путовали странци (да их тако назовем) без српског држављанства/места боравка...
Сачувана
nikolicm
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #5 послато: 30. Јун 2008, 22:34 »

Hajde se dogovorite,pa mi recite pravi odgovor!!! grin
Сачувана
Јован
Administrator
Ihaha volonter
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #6 послато: 01. Јул 2008, 00:53 »

Само да појасним да не буде забуне:
Преко МИС-а су ишла два странца (колико ја знам) на камп, јер њихова организација није имала у понуди кампове на које су они хтели да иду, тако да информација да "само држављани и они који имају место борвака у Србији" није баш најтачнија. Оно што је Коста нагласио о партнерској организацији тачно је - дакле ако у земљи боравка постоји организација преко које може да се путује на кампове најбоље је (тј правило је) да се она и контактира.
Дајем ово појашњење да не би било даљих забуна и недоумица о истој теми :)
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #7 послато: 03. Јул 2008, 08:13 »

Хвала Јовану а ево и потпуне информације - могућност пријављивања на кампове у иностранству преко МИС-ВСС-а имају следеће категорије: сви пунолетни држављани Србије (малолетни се могу пријавити на тинејџерске кампове али их пријављују родитељи, који и потписују пријаву), остала лица са пребивалиштем у Србији (нпр. грађани БиХ, Црне Горе, Македоније и Хрватске, иако их чешће саветујемо да се пријаве директно одговарајућем партнеру у својој земљи) и сва лица, без обзира на држављанство, која би желела да се пријаве на неки камп а у својој земљи немају одговарајућу (партнерску) организацију са којом организација која организује камп (домаћин) сарађује.
Сачувана

R9
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #8 послато: 30. Јул 2008, 21:22 »

Ok, moze li mi neko reci kome da se obratim u Crnoj Gori? Pitali su me drugovi odande kako da se prijave, a nisam znao da im kazem na ciji sajt da idu.
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #9 послато: 30. Јул 2008, 23:29 »

У оквиру АДП-ЗИД http://www.zid.cg.yu/adp-zid/adp-zid/adp-zid.htm (Асоцијација за демократски просперитет) ради Волонтерски центар. Њима се можете обратити уколико сте из Црне Горе.
Сачувана

R9
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM