Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:15

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Sta je to dobar kamp...  (Прочитано 1813 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Kaca_flock
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 73

anything but ordinary

« послато: 16. Мај 2008, 09:03 »

sta je to dobar kamp? nikad se ne zna..
Сачувана

flock
moi petite, je suis de la dynamite!!!
hohe78
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4

« Одговор #1 послато: 17. Мај 2008, 22:52 »

Meni ne treba viza....a mislim da su dobri kampovi  oni u kojima radis ono sto zelis i koji se nalaze u delu zemlje koju zelis da obidjes i gde nisi smesten u satoru...govorim subjektivno jer nemam vrecu za spavanje i sve te pretece stvari....a ne bih da se provedem kao moja drugarica u nekom selu i da se trujem hranom...
to su moja licna shvatanja...ne moramo da se slazemo...
Сачувана
Spartak
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 16

« Одговор #2 послато: 22. Мај 2008, 10:56 »

1. Dobra, super, najbolja, bozanstvena, opustena ekipa. Koliko god da je dobar kamp, dobra drzava/hrana/smestaj sve je to glupo i bezvredno ako nema normalnih ljudi da se zezate.
2. Da radite neki posao koji volite i koji vam odgovara. (tipa: Kuci ne dizete nista teze od olovke i kasike/viljuske i odete na kamp gde gradite neku kucu ili nesto slicno. 70 % vremena ima da kukate a onda nije to to)
3. To za obilazak zemlje i slicno... Hm... idem da bih volontirao a ne pravio turisticke obilaske. Da se razumemo; nisam protiv toga ali volonterizam na prvom mestu a onda tek obilazak. Mnogi to pomesaju i umesto da gledaju kamp oni gledaju zemlju i posle eto kukanja kako je kamp los ili tako nesto a sami su krivi :)
Smatram da nema losih kampova :D samo ljudi koji se ne snadju na njima :D
pozdrav
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #3 послато: 22. Мај 2008, 11:18 »

Када, на крају кампа, после говоранција локалних политичара и сликања приђе човек из локала и каже - Само вама верујемо! Хвала вам.
Сачувана

R9
allexej
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 6

« Одговор #4 послато: 23. Мај 2008, 08:00 »

Dobar kamp je svaki kamp....
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #5 послато: 26. Мај 2008, 21:36 »

That's the spirit!!!
Сачувана

R9
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM