Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:21

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: 1 ... 3 4 [5] 6   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Low cost avio kompanije - ima li vas koji ih još niste oprobali?  (Прочитано 10022 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #60 послато: 16. Април 2009, 01:39 »

Najverovatnije da ne...probaj, ali mislim da ne...
Сачувана

nick87
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 92

« Одговор #61 послато: 16. Април 2009, 01:52 »

a kako da dodjem do kreditne kartice ako nemam redovna primanja?
Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #62 послато: 16. Април 2009, 08:43 »

mozes i sa cuvenom vizom internet/virtuon(ovo je 88. put da se pominje na forumu) to je debitna kartica samo za internet..raspitaj se malo, izvadi, uplati para kolko treba i to je to...neke kompanije ipak nece to da prihvate...negde radi, negde ne, u svakom slucaju je korisna....
« Последња измена: 16. Април 2009, 08:43 bolid1 » Сачувана

maitreya06
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 12

« Одговор #63 послато: 12. Јун 2009, 21:50 »

hej imam jedno pitanje drustvo!

da li sa raiffaisen karticom, za devizni racun mogu da platim kartu za low cost!?
jel zna neko?
mada mogu da zvrcnem i banku!

hvala i pozz
Сачувана
Stijak
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 14

« Одговор #64 послато: 20. Јун 2009, 08:02 »

Interesuje me kako da rezervisem kartu ako nemam kreditnu karticu (da li mogu preko kartice neke druge osobe)?

Naravno da možeš da kupiš preko kartice druge osobe - tj. da ta osoba kupi za tebe. Niko nam ne zabranjuje da svojom karticom kupujete karte drugim osobama. Možete se i meni javiti ako ste baš u frci...

Ali - vadjenje te internet kartice (Visa virtuon u RB ili VB i neka slična u Intesi) je toliko jednostavno i košta smješno malo da bi svima preporučio da to urade - ne samo zbog karata za Low cost - već i za ostala plaćanja po netu...
Сачувана
hadns
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 8

tanderlage, tanderlage

« Одговор #65 послато: 05. Фебруар 2010, 23:00 »

Trebalo bi obnoviti ovu temu, ima skoro godinu dana od kako niko nije ostavio traga ovde... Danas citam auto-reviju "SAT+" i ima rubrika sa low cost kompanijama. FlyNikky i ekipa. Od Belog grada do Beca oko 60e (a ima i neka fora za oko 5 evrona). Dajte vi koji koji se bolje razumete u ovu temu neke svezije informacije. Kazu da od Budimpeste ima bas puno pomenutih letova.
Сачувана

Ja i Broz Tito Josip pecamo na kanalu, klopamo girice, otvaramo Lavove i komentarisemo zene, kampuje nam se.
Kaca_flock
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 73

anything but ordinary

« Одговор #66 послато: 30. Март 2010, 00:20 »

za low cost je najbitnije da letis sa sto manjeg aerodroma/terminala (npr da izbegavas BG) jer su aerodromske takse zapravo najveci trosak

npr Osijek ima mali aerodrom, leti Ryanair
Сачувана

flock
moi petite, je suis de la dynamite!!!
Ana Marija
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5

« Одговор #67 послато: 03. Април 2010, 01:21 »

Ja sam cula da iz Temisvara takodje ima jako jeftinih letova,a Temisvar je na samo 150 km od Beograda,to je 2h voznje kolima.Ima neka wizzair.com kompanija koja leti iz Temisvara,ja sam nasla povratnu kartu za Spaniju za 127e sa taksama.
Сачувана
ninny
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 16

« Одговор #68 послато: 16. Април 2010, 05:09 »

moze neko da mi da informacije o jeftinim letovima za Barselonu????ne mogu da nadjem na netu te jeftine varijante i kada je najbolje da se rezervisu karte???Hvala unapred
Сачувана
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #69 послато: 16. Април 2010, 08:27 »

Baci pogled na http://www.spanair.com/ jer imaju direktne letove iz bg-a, i mislim da mogu da se nadju jeftini letovi. Ako ne, vidi iz Temisvara, kao Ana Marija.
Сачувана
ninny
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 16

« Одговор #70 послато: 16. Април 2010, 11:21 »

Hvala!!!!:)
Сачувана
Ana Marija
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5

« Одговор #71 послато: 27. Април 2010, 10:38 »

Da li neko zna da li wizzair ima predstavnistvo ili bar neki kontakt telefon koji mozes da zoves iz Srbije? Hocu da rezervisem kartu za Spaniju,najvise mi se isplati da idem preko njih iz Temisvara,ali bih proverila neke informacije. Na primer,nisam sigurna koju VISA karticu primaju za placanje preko neta,a na njihovom glavnom sajtu uopste nema kontakt telefon koji mozes da dobijes iz Srbije? Da li je neko uopste putovao preko njih?
Сачувана
Ivana989
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

« Одговор #72 послато: 25. Мај 2010, 23:32 »

Hej, da neko nema mozda iskustva sa dolazenjem do Napulja????? Bila bih izuzetno zahvalna za bilo koju sugestiju:) Unapred hvala!!!!!!!
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #73 послато: 26. Мај 2010, 06:47 »

Probaj sa letovima iz Budimpeste i Temisvara... Ili bar do Rima, pa vozom do Napulja. Bar-Bari (trajekt) je lepa opcija ali su Napulj i Bari losije povezani vozom...
Сачувана

R9
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #74 послато: 26. Мај 2010, 07:07 »

Mislim da je trajekt dovoljno skup da se to ne isplati, kad se sve sabere. Nije preskup, osim ako si vec u Baru ili u Crnoj Gori. Jeste lepo, ali...
Uostalom, pogledaj: http://www.montenegrolines.net/MN/tariffs.html
Сачувана
Странице: 1 ... 3 4 [5] 6   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM