m_daca86
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 40
|
 |
« Одговор #60 послато: 08. Јул 2008, 23:20 » |
|
Ma da... ne mislim da necu da se snadjem ako mi pobegne negde bus..ali... Ipak imam tako neke nocne more  Bice sve lakse kad se konacno krene! Najgora je paranoja pred put i dok se pakujem.. uvek mislim da ce jos nesto zatrebati...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Ksenija_
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 35
|
 |
« Одговор #61 послато: 09. Јул 2008, 01:28 » |
|
Ma ja se ne cimam, uopste, sutra idem, a problem mi je samo sto su moji matorci poludeli, oni bi, cini mi se da me spakuju i gledaju u mene dok ne krenem. Ne znaju sta ce sa sobom, stalno nesto blebecu.... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
m_daca86
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 40
|
 |
« Одговор #62 послато: 09. Јул 2008, 04:37 » |
|
au.. pa ti ides sutra?? a pa srecan ondak put! ja idem sledece nedelje... ma.. matorci ko matorci.. zato ja vec 3 god zivim sama :D telefon mogu uvek da ugasim kad hocu da im pobegnem...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
nick87
Polu volonter

Ван мреже
Поруке: 92
|
 |
« Одговор #63 послато: 09. Јул 2008, 07:55 » |
|
ksenija srecan put...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Ksenija_
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 35
|
 |
« Одговор #64 послато: 09. Јул 2008, 10:50 » |
|
Jao ljudi, hvala, i vama posto se najverovatnije necemo cuti... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Tamo.Neka
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 11
Mina
|
 |
« Одговор #65 послато: 25. Јул 2009, 07:03 » |
|
ljudi, je l' u potpunosti sigurno ukoliko rezervishem hostel preko neta? na www.hostels.com ili www.hostelworld.com -- ??? nashla sam jedan savrshen hostel, pa se plashim da ce biti bukiran ako se budem tamo pojavila bez rezervacije...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
"Wide-awake and laughing-like to himself... So then, of course, when they saw that, that made them think that there was something gone wrong with him...."
|
|
|
|
Бојан
|
 |
« Одговор #66 послато: 26. Јул 2009, 02:33 » |
|
По мом искуству је и сигурно и јефтиније (у мом случају разлика је била 55 према 80 евра)...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
R9
|
|
|
Tamo.Neka
Beba volonter
Ван мреже
Mina
|
 |
« Одговор #67 послато: 27. Јул 2009, 08:17 » |
|
kako to mislish jeftinije? postoji razlika u cenama na netu i na licu mesta ili...?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
"Wide-awake and laughing-like to himself... So then, of course, when they saw that, that made them think that there was something gone wrong with him...."
|
|
|
|
Бојан
|
 |
« Одговор #68 послато: 27. Јул 2009, 20:24 » |
|
Па плаћање (резервисање) преко нета даје ту погодност уштеде у односу на - Добар дан, треба ми соба...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
R9
|
|
|
mirko_zr
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 4
|
 |
« Одговор #69 послато: 01. Август 2009, 06:47 » |
|
jedno pitanje od mene, trazim kampove iz svedske ali preko pretrazivaca ne mogu da nadjem nista... interesuju me samo svedski kampovi i to u kategoriji language jer sam od skoro poceo da ucim svedski jezik, engleski pricam sjajno(imam i sertifikate)...
jel ima nekog ko je bio u nekom kampu u svedskoj?
hvala pozz
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
mmladja
Beba volonter
Ван мреже
|
 |
« Одговор #70 послато: 09. Јун 2010, 17:40 » |
|
е овако, сад видех да су ослобођена нека места у Грчкој, али ја сам већ примљен у неки други камп исто у Грчкој који организује иста организација. Е сад ме занима могу ли само да заменим камп јер ми је тај на коме сада има слободних места ионако био први на листи али нисам примљен на њега? Хвала.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
bolid1
|
 |
« Одговор #71 послато: 09. Јун 2010, 22:53 » |
|
е овако, сад видех да су ослобођена нека места у Грчкој, али ја сам већ примљен у неки други камп исто у Грчкој који организује иста организација. Е сад ме занима могу ли само да заменим камп јер ми је тај на коме сада има слободних места ионако био први на листи али нисам примљен на њега? Хвала.
Zoves kancelariju, ispricas isto ovo i odma znas gde si :)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
mmladja
Beba volonter
Ван мреже
|
 |
« Одговор #72 послато: 09. Јун 2010, 22:59 » |
|
Хвала, али ипак ћу ја сутра због неког испита до Београда па ћу свратити до канцеларије, некако ми сигурније тако него телефоном, ваљда неће отићи то место за 1 дан
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Бојан
|
 |
« Одговор #73 послато: 10. Јун 2010, 02:30 » |
|
Па по процедури не можеш... или можеш да откажеш један камп а да се пријавиш на други... али то је већ потпуно друга прича
|
|
|
|
|
Сачувана
|
R9
|
|
|
lazalaza93
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 3
|
 |
« Одговор #74 послато: 10. Јун 2010, 06:31 » |
|
Koliko ja znam, u hostelu ne dobijas sobu vec si istu delis sa nekoliko (nepoznatih) osoba ;)
Btw, prijavio bih se na kamp u Nemackoj. Imam 17 godina ali jedini problem mi je put do destinacije. Da li ce neko ici za Nemacku (jos uvek nisam odlucio koji kamp ali morao bih to uraditi sto pre) ili 26. juna (kamp PRO - 018 u Deetzu) ili 3. jula (IJDG 0440 u Naumburgu) ? Prvi put idem i frka mi je da odem sam, sigurnije je za moje (a i za mene) da podjem sa nekim iz Srbije (vozom, busom ili avionom)... :)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|