Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 08. Септембар 2010, 03:17

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1] 2 3 ... 6   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Mnogo glupih pocetnickih pitanja!!!  (Прочитано 7080 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
mishad7
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5

« послато: 27. Мај 2007, 05:36 »

Uzeo sam da iscitavam forum kako bih video da li je neko vec odgovorio na ova pitanja, mada nisam bas nasao potpune odgovore (pomalo sam i nesposoban kada su kompjuteri u pitanju). E ovako ide prica:

Drug i ja imamo 17 godina i nasli smo kamp u Francuskoj; preciznije CONC011. E sada, negde sam ovde procitao da kada se prijavljuje, treba navesti 6 kampova, ali nema sanse da nadjemo 6 komada. I neka neko malo pojasni taj deo... selekcije, tj. po kom sistemu se biraju kampovi sa tog spiska "zelja". I koje su sanse da obojica upadnemo u isti?

Onda dalje, sto se tice vize i ambasade: da li i dalje ima guzve u Francuskoj ambasadi? Cuo sam da se zakazuje odlazak, i da nema redova, pa da vidim da li je istina. I da li mozemo nas dvojca, posto smo maloletni da odemo sami u ambasadu, ili je neophodno da cimamo roditelje?

Odgovarajte ljudi sta god znate; ne morate na sva pitanja. I hvala unapred.

« Последња измена: 31. Мај 2007, 10:01 mishad7 » Сачувана
Richard
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 69

« Одговор #1 послато: 01. Јун 2007, 20:44 »

1.Na formularu ne moras da napises 6 kampova, mozes i jedan!
2.U jednom kampu mogu da budu samo dva volontera iz iste zemlje, tako da li ce tebe i druga primiti, zavisi pre svega da li se neko iz srbije vec prijavio za taj kamp, i naravno zavisi od toga da li ja kamp popunjen :)
3. sto se tice Francuske ambasade, razgovor se zakazuje, i koliko vidim po forumu termina ima za septembar, ili moras da budes bas uporan pa da ih smaras svaki dan.

Pozzz
Сачувана
zz.aleksandar
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2

« Одговор #2 послато: 27. Мај 2008, 06:06 »

odes u agenciju i kazes da hocete da idete ti i drug i oni vas obojicu ubace u prvi kamp s liste gde ima mesta...
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #3 послато: 27. Мај 2008, 06:35 »

Истраживачи нису "агенција", не путујеш на летовање или екскурзију...

Крени од почетка, да ишчитаваш сајт Истраживача, тамо ће ти бити све објашњено - http://www.mis.org.yu/cirilica/vss/index.php?str=o_kampovima.php
Сачувана

R9
zz.aleksandar
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2

« Одговор #4 послато: 31. Мај 2008, 06:50 »

evo i ja ima jedno pitanje koje me malo muci pa bih molio sve koji maju iskustva da ga podele. Naime kakva je garderoba generalno potrebna, nesto starije predpostavljam i ne mnogo paradne odece?
Сачувана
nick87
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 92

« Одговор #5 послато: 24. Јун 2008, 03:18 »

isto pitanje i od mene- kakva je garderoba potrebna?
Сачувана
m_daca86
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 40

« Одговор #6 послато: 24. Јун 2008, 03:43 »

pa..meni jos nije stigao infosheet u kome to pise, ali mislim da znam sta treba da nosim.
dve ili tri kombinacije za rad (ja idem da renoviram), nesto staro, malo izbledelo, ako se pocepa da ne placem. Jedna kombinacija mora da ima duge rukave inogavice, jer se nikad ne zna kakvo ce vreme biti i koliko komaraca ima! nemojte zaboraviti da ce ponekad da vas vode na neke ruckove, vecere ili izlete, pa ponesite i nesto fino za slikanje! :) Pretpostavljam da neka posebna odeca "za uvece" nije neophodna..
Dakle.. multifunkcionalne stvari, stipaljke i malo praska za ves..
praktika iznad svega!
Сачувана
nick87
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #7 послато: 24. Јун 2008, 06:57 »

dobro me podseti, kako to ide oko pranja stvari itd.? jel treba poneti prasak ili...
Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #8 послато: 24. Јун 2008, 07:01 »

ma uvek tamo bude neki prasak, nekad cak ima i ves masina, nekad i perionica pa se skupe stvari od celog kampa i odnesu na pranje.
Сачувана

Richard
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #9 послато: 24. Јун 2008, 07:49 »

Mi smo isli da peremo stvari u manastir, pa ti sad vidi  grin
Сачувана
Бојан
Administrator
Mega volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 836

« Одговор #10 послато: 24. Јун 2008, 09:32 »

@bolid1 Tи си ишао по Немачкама, наравно да има перионице и веш машине...

Један конопац и пар штипаљки је супер ствар (али је редовно заборављам), или се прикачите неком ко то није заборавио, углавном Јапанци :)
Сачувана

R9
nick87
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #11 послато: 01. Јул 2008, 22:51 »

e a kakvu obucu da ponesem- u pitanju je env/reconstruction kamp, napisali su mi "jacu" obucu ili tako nesto, shta ste vi nosili?
« Последња измена: 01. Јул 2008, 22:52 nick87 » Сачувана
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #12 послато: 02. Јул 2008, 01:29 »

pod jacom obucom misli se i na patike, naravno matore...to napisu jer dodju ljudi da rade u baletankama i japankama sto bas i nije dobro.
Сачувана

Valez1988
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 29

« Одговор #13 послато: 02. Јул 2008, 06:29 »

Pazite ovo glupo pitanje. Jel bilo nekada fudbala na kampovima,basketa i uostalom sporta? a pod time ne podrazumevam kajak,planinarenje i tako te fore. Mislim pre svega sport sa loptom... grin grin grin grin
Сачувана
Richard
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #14 послато: 02. Јул 2008, 07:13 »

U mom poslednjem kampu bili smo smesteni u zgradi koja je bila 50m (bukvalno) od fudbalskog stadiona, tako da je bilo fudbala itekako, medjutim ja sam vise voleo odbojku i stoni tenis, treba manje da se trci  grin grin grin

Сачувана
Странице: [1] 2 3 ... 6   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM