Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 09:18

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: 1 [2]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Inter Rail  (Прочитано 3112 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Richard
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 69

« Одговор #15 послато: 06. Април 2008, 09:19 »

I ja sam mislio da uzmem InterRail One Country Pass, jer cu se voziti vozom 4 puta i to mi se definitivno isplati, jedino ako suplementi ne kostaju puno......

p.s one cene koje sam ja postavio su sa sajta http://www.interrailnet.com :)
« Последња измена: 06. Април 2008, 09:22 Richard » Сачувана
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #16 послато: 13. Април 2008, 04:35 »

bolid 1 je u pravu, pukneš pare za odlazak do kampa, sediš na jednom mestu dve-tri nedelje i na kraju imaš još par dana da je koristiš jer ti ističe viza.
Meni se isplatila interrail jer sam išao do Đenove preko Ljubljane, Venecije i Milana, a sa tim presedanjima bi me karte (jedna po jedna) koštale mnooooogo.
Posle kampa sam se švrćkao po jugu Francuske (obala do Italije) pa sam otprilike bio na nuli. U suprotnom... mnogo je bre.
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #17 послато: 09. Септембар 2009, 11:34 »

E, ok sad, mene zanima bas ona varijanta - backpacking sa drustvom po Evropi. Ono za sta je InterRail pravljen. Vec dugo se dogovaram sa drustvom za tako nesto, a sad vec imam malo vise iskustva (zahvaljujuci kampovima, naravno), a i ostali koji bi isli. Planiramo eventualno sledece leto. Ima li neko neka iskustva, preporuke ili ista slicno? Naravno, jos nemamo nikakve konkretne planove, ali zato sad i pitam za savet, da bismo mogli zavisno od toga da se planiramo.
Сачувана
Ivana989
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

« Одговор #18 послато: 25. Мај 2010, 23:33 »

Hej,hej !!!! DA li neko ima mozda iskustva sa stizanjem do Napulja ???? Bila bih izuzetno zahvalana, hvala unapred!!!!!!!:))))))
Сачувана
Странице: 1 [2]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM