|
bolid1
|
 |
« Одговор #15 послато: 26. Април 2007, 10:10 » |
|
Ja idem u varijanti kartica+50-100e u kesu("sitnih" novcanica) uvek ces moci da se organizujes sa nekim da odes do prvog bankomata sto je jako cesto prva velika samoposluga, mozes poci sa kamp liderima u shoping ili ce oni zamoliti nekog da te poveze, pokazati ti prevoz. Nije problem, ovo ce mi biti sesti put da idem tako i nikad nije bilo problema.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
|
 |
« Одговор #16 послато: 08. Мај 2007, 16:27 » |
|
Uvek debitne kartice 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Jungle Tribe dot com / forums
|
|
|
|
dusanris
|
 |
« Одговор #17 послато: 09. Мај 2007, 10:08 » |
|
Koje kartice mogu da koriste maloletnici i sta se po tom pitanju menja?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
bolid1
|
 |
« Одговор #18 послато: 09. Мај 2007, 10:28 » |
|
Debitne, bar je tako bilo 2003 jedna banka(pusticu ti koja na priv) je htela da mi otvori racun, sve ostale su pravile frku cak i za caketovu dodatnu karticu.
|
|
|
|
« Последња измена: 13. Мај 2007, 20:43 bolid1 »
|
Сачувана
|
|
|
|
Foxy
Polu volonter

Ван мреже
Поруке: 91
|
 |
« Одговор #19 послато: 13. Мај 2007, 12:00 » |
|
Новца никад доста, морате да заборавите на навике одавде и да плаћате туре људима. Бићете једини који то раде!
Купим два паковања (картона) пива, сви га пију а сутрадан се нико не сети да понуди сличну туру... Незгодно!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
|
|
|
nick87
Polu volonter

Ван мреже
Поруке: 92
|
 |
« Одговор #20 послато: 26. Јун 2008, 23:41 » |
|
koja je najbolja banka za vadjenje debitne kartice? koji su uslovi uopste ( s' obzirom da sam student)? jel zna neko moze li se debitnom placati preko neta?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Indy
Polu volonter

Ван мреже
Поруке: 55
|
 |
« Одговор #21 послато: 27. Јун 2008, 00:28 » |
|
Ja imam(mislim kreditnu) karticu preko komercijalne(masterkard) i radila je bez problema prethodne godine u Italiji. Pretpostavljam da imaju i debitnu. Mislim da je uslov da imash otvoren rachun kod njih(TI) ili neko od tvojih pa da ti imash ovlashtjenje po tom rachunu. Raspitaj se uostalom kod komercijalne(ili negde drugde). U Komercijalnoj je bilo mogutje platjanje preko neta preko standardnih kartica pa su posle ukinuli. Znam da u tri banke mozhesh da izvadish internet karticu(za platjanje SAMO preko neta):vojvodjanska, rajfajzen, inteza. U rajfajzenu su mi rekli da je potrebno 4,5 dana da ti je urade a kod vojvodjanske sam chekao neshto preko 2 nedelje. Ako ti je hitno zakljuchi sam gde bi radije.:)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Јован
|
 |
« Одговор #22 послато: 27. Јун 2008, 00:29 » |
|
ја сам прошле године доживео (први пут) да неко од странаца плати туру!! наравно ја сам платио први круг, а потом је Грк следио мој пример :)) Ипак у питању је менталитет Балкана, тако да није баш за очекивати од Италијана или Немаца да рецимо ураде исту ствар :)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
bolid1
|
 |
« Одговор #23 послато: 27. Јун 2008, 01:25 » |
|
e desilo mi se to na prvom kampu sa belgijancem, ja platio prvu, on drugu...posle se jos neko istalio...:-)
od tad nista, svi nesto placaju svoje i svi se prebrojavaju do u cent...ume da bude zamorno
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
nick87
Polu volonter

Ван мреже
Поруке: 92
|
 |
« Одговор #24 послато: 27. Јун 2008, 02:13 » |
|
a gde ste vi to izlazili, ima li uopste izlazaka na kampovima?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Јован
|
 |
« Одговор #25 послато: 27. Јун 2008, 02:29 » |
|
Ја био у кафани у Аеропилију (полуострво Мани, или срењи прст на Пелопонезу). Регуларна кафана у којој имаш све што једном "камперу" треба...  Не брини се за изласке. Биће тога. Увек се екипа организује па се иде негде у близини да се дружи и забавља :)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|