Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:04

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: 1 [2]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Grupa TEHNIKA  (Прочитано 2431 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #15 послато: 24. Март 2007, 10:58 »

Ja razumem da svi jedni drugima nedostajete, ali bih vas zamolio da se drzite tema. Tako olaksavate zivot, pre svega, nama koji treba da prikupimo sav materijal koji vam treba.
Necu, za sada, nista brisati ili pomerati ali ako se ovako nastavi moracu.
Sve price koje nemaju veze sa radom po grupama, pisite u "prijatelji stari gde ste" ili prosto otvorite novu temu pa tamo nasavite.
Poz,
Kosta Simonovic, moderator
« Последња измена: 24. Март 2007, 11:01 bolid1 » Сачувана

Vanzemaljac
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 42

« Одговор #16 послато: 24. Март 2007, 11:01 »

I Kosta je upotrebio svoj moderatorski sarm!!!  ;D

Sala, primljeno k znanj!!! POZZ
Сачувана
Vladislav ue
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 7

« Одговор #17 послато: 26. Март 2007, 04:46 »

Dushice urosh mi je neshto pominjao da trebam umesto njega da uradim neki film, ali ne znam ni shta ni kako ni gde da nadjem materijal za to, i da li to trebam da napravim u beogradu ili da ga donesem u beograd
Сачувана
Vanzemaljac
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #18 послато: 26. Март 2007, 07:34 »

nisi obavezan da napravis nista!!! Ali bilo bi pozeljno da napravisi nesto sto ce biti kao "prezentacija" vaseg iskustava u projektu BF!!! Znaci, nabacas par slicica, neki klip, ili bilo sta!!! Bilo bi pozeljno da se to napravi pre Bg-a!!! Ali, ako nestignes, nemam veze, samo je bitno da poneses te materijale, da bi mogli u Bg-u da iskombinujemo!!! POZZ
Сачувана
lela
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1

« Одговор #19 послато: 27. Март 2007, 10:42 »

Zdravo drugari,
Bas sam citala vasu prepisku i nekako ne mogu da se otmem utisku da su neki od vas u blagoj panici  :o Mislim da za tim nema potrebe - sem toga, panika samo moze da vas blokira, a to niko ne zeli.
Evo kako sam ja razumela vas zadatak i kako bih mu ja pristupila:
Prvo, prezentacija se pravi za ljude koji ne znaju sta je BF i kako je to bila jedna superrr prica (nadam se da je ovo opsti stav  ;) ), a to je vasa velika prednost. To ne treba da zaboravljate. Znaci, prvo da se smisli STA HOCETE DA SAOPSTITE O BF. Tako cete odrediti sadrzaj prezentacije.
Taj sadrzaj se moze (i treba!) predstaviti u dve razlicite, ali komplementarne forme:
1) verbalno - to radi tim za prezentaciju. Oni mogu da pricaju o motivaciji skola i ucenika, o razlozima zbog kojih su se ukljucili u projekat, o tome sta su ocekivali, gde je ko putovao, kakve su bile prezentacije.....
2) vizuelno - to radi tim za tehniku. Da sam na vasem mestu, fokusirala bih se na one stvari koje se mnogo bolje mogu predstaviti slikom i zvukom (muzika), a ne recima, a to je ATMOSFETA
Сачувана
Vanzemaljac
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #20 послато: 27. Март 2007, 11:00 »

Ok, u potpunosti se slazem sa lelom!!! Zato ljudi, pamet u glavu i na[red!! Vidimo se, ako ne pre, onda u subotu!!!

POZZ VANZ
Сачувана
Beren
Administrator
Volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 234

« Одговор #21 послато: 28. Март 2007, 09:39 »

Evo i ja da se javim...

Pozz svima, nadam se da ste dobili moj mail :)

Siguran sam da ćemo biti najbolja grupa!!!
Bosko
Сачувана

...and the man in the rain picked up his bag of secrets....
Странице: 1 [2]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM