Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 09:16

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1] 2   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: na koliko dana se odobrava VIZA u odnosu na trajanje kampa  (Прочитано 3340 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
yv
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1

« послато: 04. Фебруар 2007, 03:35 »

Da li se viza odobrava samo za to vreme trajanja kampa ili za malo vise? Jer ako se kamp nalazi recimo u Nemackoj ili Danskoj, i recimo da hocu da se zadrzim jos nekoliko dana u toj zemlji posle ili pre kampa, da li cu to moci... pa ako neko ima iskustva sa odlaskom na kampove u ovim zemljama, please da mi odgovori.
Hvala.
Сачувана
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #1 послато: 04. Фебруар 2007, 03:50 »

Углавном само за трајање кампа, плус два, три дана пре и после кампа, да можеш у том времену да напустиш земљу (земље Шенгена).
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
bolid1
Administrator
Super volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 650

« Одговор #2 послато: 04. Фебруар 2007, 06:34 »

Ja sam kupovao kartu do cetiri dana polse kampa i na tu foru produzavao vizu, jeste riskantno ali uglavnom prodje. :)
Сачувана

NenadO
Гост
« Одговор #3 послато: 05. Фебруар 2007, 21:51 »

meni dali na nedelju dana posle kampa i jedno 5 dana pre kampa :D
sta da kazem, dobra ona teta iz nemacke ambasade :D
ps.vecina volontera iz Nisa koja je isla je dobila okvirno 5+ dan pre i posle kampa, sto smo naravno iskoristili za obilazak zemalja po izboru
Сачувана
Beren
Administrator
Volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 234

« Одговор #4 послато: 05. Фебруар 2007, 22:12 »

U principu, trebalo bi da dobijesh onoliko koliko i trazish! Naravno, umerenost je vrlina!

Nema niceg losheg reci u ambasadi da zelish ostati 3 dana u njihovom glavnom gradu, a naredna 3 dana obici zemlju...
Сачувана

...and the man in the rain picked up his bag of secrets....
kitty
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 72

« Одговор #5 послато: 06. Фебруар 2007, 01:35 »

a sta kazes na ovo?
meni su u francuskoj ambasadu za kamp koji traje tri nedelje dali vizu na 15 dana :)
i nisu mi dali da se bunim >:(
Сачувана
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #6 послато: 06. Фебруар 2007, 11:16 »

Kitty, чуо сам и за већа "претеривања" али, ипак, немојте превише да рачунате на то, све је ствар расположења службеника, што опет нема никакве везе са олакшицама! Њима треба олакшати живце!
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #7 послато: 14. Март 2007, 09:51 »

Kako im olaksati zivce i sta se radi kad mi zaista daju vizu kracu nego sto mi treba?
Сачувана
malivoja
Kamp Lider
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 14

« Одговор #8 послато: 15. Март 2007, 12:20 »

Od Italijana sam dobio samo 6 dana, 3 za tamo i 3 za nazad, i jos plus da im donesem pasos na uvid u ambasadu kada se vratim. Hteli su da vide da li sam svrljao. Opasni su, sa njima nema zezanja.
Сачувана

GRAZIE DIO, che mi hai fatto ROMANISTA !!!
Јован
Administrator
Ihaha volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 485

« Одговор #9 послато: 16. Март 2007, 02:38 »

Нису опасни, већ се фолирају...
Не видим због чега би се они понашали другачије од осталих потписница Шенгенског споразума, али, може им се, па...
Једно време су чак тражили да фотокопираш новчанице које ћеш носити са собом!!!! (нико има ваљда није скренуо пажњу да је то кривично дело! )
Углавном, Амбасада Италије: благи ужас! ... као да ти говоре, немој да ти падне напамет да путујеш у Италију! па, ок, мене су убедили, нећу!
Сачувана
Dule
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 41

« Одговор #10 послато: 16. Март 2007, 02:59 »

pa vecina kampova je od 15ak do 21 dan pa ce ti tako ambasada naj verovatnije dati vizu na mesec dana
Сачувана
dusanris
Aktivista:)
Polu volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 90

« Одговор #11 послато: 22. Март 2007, 02:14 »

Mesec dana je skroz OK... Znaci, ako im donesem sve sto traze, ne bi trebalo da imam nekih problema?
Сачувана
jelena_drobnjak
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1

« Одговор #12 послато: 06. Јун 2007, 04:58 »

Da li neko zna na koji nacin da dobijem tu pismenu potvrdu o rezervaciji hostela koju dalje mogu da prilozim u ambasadi da bih dobila par dana vise od garantnog pisma.
Jer kad sam gledala nacin na koji se rezervise, shvatila sam da se placa preko racuna i oni ti preko msn-a potvrde rezervaciju i to je to.Tako da ja nemam nikakav konkretan dokaz o rezervaciji :-(
nadam se da neko ima resenje:-)
Сачувана
Ivana89nbg
Kamp Lider
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 19

« Одговор #13 послато: 21. Март 2008, 04:49 »

ja sam i za  nemacku i grcku dobila "pozivno pismo" sa datumima po 5 dana pre i posle trajanja kamp...
ali me zanima za Francusku ove godine...da li njihova organizacija salje isto tako po 5 dana, jer bih isla u kamp a posle njega u Pariz kod sestre...pa mi treba bar 5 dana posle kamp...7 bi bilo idealno...jer mozete vi nekako da uticete na to?ne mislim na to sta ce mi reci ili odobriti u ambasadi, vec na ono sto ce oni iz kampa da mi posalju???
Сачувана
Milcic
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2

« Одговор #14 послато: 15. Април 2008, 06:16 »

Ljudi, pomagajte! Prvi put idem u kamp.
Drugarica i ja smo dobile kamp na jugu Spanije koji traje od 19. jula - 2. avgusta.
 E sad nama je ZIVOTNA ZELJA da vidimo Barcelonu i Madrid i nasle smo fantasticno jeftinu varijantu da vidimo i Barcelonu i Madrid,a u povratku i Sevilju. E sad, plasim se da Spanci ne prave problem oko vize.
 Naime, plan nam je da idemo busom iz Beograda do Milana, pa da odatle hvatamo avion za Barcelonu, budemo tamo 2 dana i posle u Madrid, isto 2 dana, pa pravo u kamp, posle kampa Sevilja, onda doMilana pa kuci. U tom slucaju morale bismo da krenemo iz Beograda 12. jula, a iz Milana da krenemo kuci 4. avgusta. Nema sanse da se iskombinuju bolji termini, verujte. To je znaci 10 dana preko. Jel ce nam dati vizu i za te dane, ako im dostavimo rezervacije svih kupljenih avio karata (planiramo da ih kupimo vec tokom ove nedelje), da vide da cemo se STVARNO vratiti kuci. :-) Molim vas, ako neko moze da mi pomogne i da odgovor, bila bih mu veoma zadovoljna!!!Vodim na pice! :-)
Сачувана
Странице: [1] 2   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM