Herak
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 3
|
 |
« Одговор #15 послато: 06. Март 2007, 10:21 » |
|
ey! pozdrav svima od ekipe iz krapine! Posebno pozdrav u uzice i prijedor! Nazalost mi ne mozemo doci u beograd zbog nekih problema sa ravnateljem! Opet se politika petlja tamo gde joj nije mesto! Lijep pozdrav i lijepo se provedite!
Mario
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Herak
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 3
|
 |
« Одговор #16 послато: 08. Март 2007, 06:33 » |
|
Evo javljamo se i mi iz krapine! Zapravo samo Milan i Mario! Nazalost mi necemo doci zbog nesuglasica sa ravnateljem! Nadamo se da ce biti prilike da se opet negde vidimo! Vrlo bi rado dosli, ali eto ne dopustaju nam! Lijepo se provedite i uzivajte! Lijep pozdrav od maria i milana!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Dusica
|
 |
« Одговор #17 послато: 12. Март 2007, 04:06 » |
|
Dragi Mario i Milane,
draga Sanja,
dragi svi koji ste pisali pre svega u vezi sa ekipom iz Krapine, a i inace (pozdrav Sarajlijama, Beogradjanima, Nislijama, Uzicanima....).
Ako se do sada nismo dobro izrazili, stvarno se izvinjavam. Pojedinci, cela grupa sa ili bez profesora, svi ste DOBRO DOSLI u Beograd!!!!!
Kao sto ste napomenuli razloge, manje vise nam je jasno sta se desava.
Medjutim, ovo je VAS KAMP. Pozvani su pojedinci, ucesnici projekta Balkanska Fusnota. Sam kamp je mogao da se npr. desi bilo gde u svetu i vi bi bili pozvani.
Zato ukoliko neko iz Krapine, Prijedora, Opatije ili Jablanice zeli da ucestvuje u druzenju 31/03-01/04, javite mi se sto pre (najkasnije do 15.03 zbog planiranja troskova). Kupite voznu kartu a mi cemo vratiti novac, smestaj i ishrana su obezbedjeni svim ucesnicima. Na vama je samo da aktivno ucestvujete u programu sa vasim drugarima.
Jos jednom IZVOLITE!
Puno pozdrava,
Dusica
|
|
|
|
« Последња измена: 12. Март 2007, 04:11 Dusica »
|
Сачувана
|
|
|
|
ru
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 4
|
 |
« Одговор #18 послато: 12. Март 2007, 10:32 » |
|
Daga Dusice,
Ako Goca i ja mozemo nekako da pomognemo u ubedjivanju ljudi iz Prijedora i Krapine da se odluce i pomognu/dozvole dolazak ekia iz ovih gradova, molim te da racunas na nas u svakom pogledu.
Ja sma malo bila van racunarskog stroja (nije mi radio racunar desetak dana, ali sam nekakao izbrgla nervni slom ;D), no sada mozete racunati na men u svkom pogledu.
Tek sam veceras videla da treba slati potvrde ucesce, pa cu sutra pokupiti ekipu i proveriti da li su svi potvrdili.
Bas mi je zao sto ucesnici iz Krapine imaju problem oko organizovanja dolaska.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
ru
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 4
|
 |
« Одговор #19 послато: 14. Март 2007, 02:59 » |
|
Joj koliko sam gresaka napravila dok sam kucala prethodnu poruku :(
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Katarina
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 2
|
 |
« Одговор #20 послато: 22. Март 2007, 09:03 » |
|
Moram se sloziti sa Vladom i reci da bi prvi odgovor verovatno bio "nista posebno" ali nakon prvih trenutaka uzbudjenja zbog ponovnog susreta prici ne bi bilo kraja :) Sto se tice onog sto sam letos propustila a sada bi popravila je vise opustenosti sa moje strane i vise druzenja sa ljudima ;D Jedva cekam ponovni susret sa ljudima koje sam vec upoznala u Sarajevu i upoznavanje ostatka ucesnika. Veliki pozdrav za sve ucesnike projekta a posebno za Sarajevljane ;D
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Player
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 1
|
 |
« Одговор #21 послато: 23. Март 2007, 01:56 » |
|
Pozdravi za sve iz Zlatiborskog okruga!
Bravo, Sanja, kralju!!! Pozdravila si samu sebe :D :D :D Pozdrav za sve ljude koji su se vishe angazovali od mene oko BF!!!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
hennessy
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 9
|
 |
« Одговор #22 послато: 24. Март 2007, 08:10 » |
|
samo da vam javim da ja i tanja jedva cekamo da dodjemo, i da vidimo nase beogradane ;D ;D :P koje smo pozelili :D 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Vanzemaljac
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 42
|
 |
« Одговор #23 послато: 24. Март 2007, 09:48 » |
|
I Beogradjani jedva cekaju VAS!!! Meni se ovo cekanje nesto oduzilo???? A vama???
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Sendy
Beba volonter
Ван мреже
Поруке: 18
|
 |
« Одговор #24 послато: 25. Март 2007, 06:51 » |
|
Za Player-a: Mogu biti samo kraljica, jer sam jos uvek zensko! A tebi srpski nije jaca strana, no o tome cemo kad se vidimo, zato ces svoju malogradjanstinu ostaviti tamo gde joj je i mesto. veliki poljubac
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Dusica
|
 |
« Одговор #25 послато: 18. Јануар 2008, 01:17 » |
|
Da li je neko spreman za akciju? Da li ste jos uvek MLADI? Ima li neko ko bi da bude i ISTRAZIVAC?
Da li ste razmisljali u proteklih godinu dana kako bi bilo lepo da sam opet u nekoj prici kakva je bila Balkanska fusnota?
Da li su brucosi vec pozeleli da se vrate u srednjoskolske dane?
Ako bi da ozivite emocije iz FUSNOTE, i pomerite se malo iz Srbije, ali ovoga puta u Albaniju, ako zelite da upoznate i vrsnjake iz malo sireg okruzenja (Serbia, Bosnia and Herzegovina, Albania, Bulgaria, Belgium, Italy and Turkey) - javite mi se brzo, brzo....
vasa D.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|