Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 09:21

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: FEST2007  (Прочитано 1967 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Бојан Б.
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 75

« послато: 29. Јануар 2007, 01:13 »

Да ли идете на ФЕСТ 2007?

ако сте већ сазнали нешто о филмовима који ће бити на овогодишњем фестивалу, био бих вам захвалан да то поделите са нама...

за оне који још нису набавили програм, ево линка за ПДФ (100кб): http://www.fest.org.yu/2007/download/35._FEST_program.pdf
Сачувана
Foxy
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 91

« Одговор #1 послато: 29. Јануар 2007, 02:25 »

Ма ФЕСТ је супер! Једна од највећих дворана у Европи (већа од Канске) и добар фестивал.
Ипак, годинама губи на квалитету, као и све овде. Једино ми можемо да му подигнемо ниво - људи, сви на ФЕСТ!!!!

Ипак, оно што ме одушевљава су мотои  - Да ли си кадар за ФЕСТ??? Одлично!
Сачувана

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Gary Lineker
Buddha on Mescaline
Volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 181

traveling at the speed of thought

« Одговор #2 послато: 04. Фебруар 2007, 13:05 »

Idem na 10ak filmova sigurno... Dosta dobrih Nemackih i Rumunskih...
Сачувана

Jungle Tribe dot com / forums
vlada
Aktivista:)
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 10

« Одговор #3 послато: 09. Фебруар 2007, 05:44 »

Ne propustam ni jedan FEST!!! Ako ste tanki sa kesom uvek mozete da odete na FDU i gledata filmove sa FESTA za Dz. Problem je u tome sto program filmova koji se pustaju na FDU izlazi tek kad pocne FEST i to uglavnom nisu oni boom filmovi koji idu u bioskope i posle FESTA, ali verujte mi na rec bude tu odlicnih filmova. I ono sto je takodje super je da se posle projekcija organizuju diskusije sa rediteljima tih filmova.
Drugari sa FDU-a se nekad predju pa ostave program na sajtu, tako da mozete da proverite na www.fdu.bg.ac.yu, mozda vam se posreci :)
Сачувана
Бојан Б.
Polu volonter
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 75

« Одговор #4 послато: 16. Фебруар 2007, 14:18 »

@Vlada

објасни ми мало боље...јел бесплатан уфур на те пројекције, колико има места...и остало

хвала

Сачувана
vinston
Aktivista:)
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 11

« Одговор #5 послато: 05. Фебруар 2009, 08:50 »

@Vlada

објасни ми мало боље...јел бесплатан уфур на те пројекције, колико има места...и остало

хвала

Na FDu su uvek besplatene projekcije, samo je veliki smor to shto su uglavm ujutru. tipa 10-11, najkasnije 15h.
Jer ujutru gledati film nije bash najzdravije, znam iz iskustva :)
Сачувана

Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM