Млади истраживачи Србије
Вести: SEZONA JE POCELA!!! Izaberite kamp i prijavite se na www.mis.org.rs ili dođite do kancelarije svakog radnog dana od 11h do 15h.

*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. 10. Септембар 2010, 08:25

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: NOVOGODIŠNJI POKLONČIĆ  (Прочитано 2157 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Dusica
Global Moderator
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 44

« послато: 30. Децембар 2006, 02:31 »

Ho, Ho, Ho, ...

u ime Deda Mraza, imam sjajnu ulogu da vam prenesem njegove pozdrave i poklon za svakog učesnika projekta Balkanska Fusnota.

Deda Mraz vam je za to što ste bili dobri u 2006. godini, poklonio NASTAVAK PROJEKTA u 2007. godini.

Ali, Deda Mraz je predvideo i određene aktivnosti koje treba preduzeti da bi došli do poklona.
Videćete, i nije tako teško! Ako ste naučili išta od onoga o čemu smo letos pričali, lako ćete se snaći.

Dok Deda Mraz jezdi ka Laponiji, pred vama je put na VOLONTERSKI KAMP....

Korak prvi:

A) Osnovni podaci o kampu

Ime kampa         Lokacija       Datum           Tip kampa         Uzrast                 Broj učesnika
BF-nastavak       Beograd      Mart ‘07         Edukativni         srednjoškolski           do 150

B) Kratak opis kampa

Rad: Rad na zajedničkoj predstavi. Bioskop – Balkanska Fusnota. Konferencija za medije. Ocena projekta – pisanje kratkog eseja (po metodi Najznačajnija promena) sa utiscima za vreme i posle projekta Balkanska Fusnota. Učesnici će imati mogućnost da rade u različitim tematskim timovima i najviše od svega da se druže i dobro zabave.  ;)
Smeštaj: kolektivni (u zavisnosti od broja prijavljenih - kulturni centar, škola, hosteli...)
Jezik: lokalni
Mesto: Beograd
Specijalni zahtevi: Poneti vreće i podloške za spavanje. Od učesnika – volontera se očekuje da aktivno učestvuju u identifikaciji “najznačajnije promene” tokom projekta Balkanska Fusnota.
Napomene: “težak emotivni rad”; (sve kroz šta ste prošli tokom razmena  ;D); na programu mogu da učestvuju samo učesnici projekta Balkanska Fusnota. Kamp traje 1 vikend.

Korak drugi:

Prijavljivanje:

Do 26. januara treba da popunite VEF - Volunteer Exchange Form i posaljete ga na e-mail office@mis.org.yu

VEF se nalazi u prilogu kao word dokument.

Takođe, potrebno je da štampani primerak prijave - VEFa, date vašim profesorima koji su učestvovali u projektu. Samo oni koji se putem e-maila ili preko profesora prijave do navedenog datuma, moći će da učestvuju u nastavku projekta.

Za sva dodatna pitanja mi smo vam na usluzi.

Korak treći:

Po saznanju koliko vas želi da učestvuje u nastavku projekta, mi ćemo vam poslati INFOSHEET sa svim tehničkim detaljima i vaš put na kamp može da počne.

Čekamo vas u Beogradu,

Mladi istraživači Srbije

[attachment deleted by admin]
« Последња измена: 21. Март 2007, 03:21 Beren » Сачувана
ru
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4

« Одговор #1 послато: 10. Јануар 2007, 10:38 »

Dragi Deda Mraze,

Taman kada sam (konacno) poverovala da ne postojis, kad ono stize vest o nastavku programa. Mislim da ce se svi iz Fusnote jaaaaako obradovati.

Grlimo te, volimo i pozdravljamo, mi iz UE.
Сачувана
Sendy
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 18

« Одговор #2 послато: 11. Јануар 2007, 04:09 »

dusice, preuzela sam VEF i ujedno se registrovala.
  hvala, i vidimo se uskoro!
Сачувана
Vanzemaljac
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 42

« Одговор #3 послато: 19. Јануар 2007, 05:37 »

Dragi Deda Mraze,
potrudicu se da ti dostavim sve kontakte koje imam!!!

POZZ od mene
« Последња измена: 19. Јануар 2007, 10:41 Vanzemaljac » Сачувана
Vladislav ue
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 7

« Одговор #4 послато: 23. Јануар 2007, 11:08 »

a gde da nadjem VEF, hocu i ja da idem :'(
Сачувана
Vladislav ue
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 7

« Одговор #5 послато: 23. Јануар 2007, 11:18 »

ja sam corav. nashao sam.
Сачувана
Dusica
Global Moderator
Beba volonter
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 44

« Одговор #6 послато: 29. Јануар 2007, 22:03 »

Zdravo drustvo,

po broju pregleda DODJE MI DA SE RADUJEM (2x vise nego sto nas je bilo u projektu!  :o  ), po broju skinutih aplikacija, bas se zamislim (da li su preuzimali formular samo za sebe ili i za svoje kompanjone?  ??? ), a po broju vas koji ste ostavili komentar na FORUMU, dodje mi da se  :'( ...

Samo da znate, ja ne odustajem.... Javite prijateljima da ce informacije u vezi sa daljim planovima moci samo ovde da nadju.... ;D

Za dan-dva javicu vam KOLIKO NAS IMA (Koliko smo jaki ;) ).

Sada otvaram novu temu....

Pozdrav,

Dusica
Сачувана
Herak
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 3

« Одговор #7 послато: 08. Март 2007, 06:34 »

Evo javljamo se i mi iz krapine!
Zapravo samo Milan i Mario!
Nazalost mi necemo doci zbog nesuglasica sa ravnateljem!
Nadamo se da ce biti prilike da se opet negde vidimo!
Vrlo bi rado dosli, ali eto ne dopustaju nam!
Lijepo se provedite i uzivajte!
Lijep pozdrav od maria i milana!
Сачувана
drchainsaw
Beba volonter
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5

« Одговор #8 послато: 09. Март 2007, 07:05 »

kad cje novosti o kampu?:)

shta bi sa onima koji su potvrdili dolazak dva dana posle roka?:)
Сачувана
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS! Dilber MC Theme by HarzeM