Ho, Ho, Ho, ...u ime Deda Mraza, imam sjajnu ulogu da vam prenesem njegove pozdrave i poklon za svakog učesnika projekta Balkanska Fusnota.
Deda Mraz vam je za to što ste bili dobri u 2006. godini, poklonio NASTAVAK PROJEKTA u 2007. godini.Ali, Deda Mraz je predvideo i određene aktivnosti koje treba preduzeti da bi došli do poklona.
Videćete, i nije tako teško! Ako ste naučili išta od onoga o čemu smo letos pričali, lako ćete se snaći.
Dok Deda Mraz jezdi ka Laponiji, pred vama je put na
VOLONTERSKI KAMP....Korak prvi:A) Osnovni podaci o kampu Ime kampa Lokacija Datum Tip kampa Uzrast Broj učesnika
BF-nastavak Beograd Mart ‘07 Edukativni srednjoškolski do 150
B) Kratak opis kampa Rad: Rad na zajedničkoj predstavi. Bioskop – Balkanska Fusnota. Konferencija za medije. Ocena projekta – pisanje kratkog eseja (po metodi Najznačajnija promena) sa utiscima za vreme i posle projekta Balkanska Fusnota. Učesnici će imati mogućnost da rade u različitim tematskim timovima i najviše od svega da se druže i dobro zabave. ;)
Smeštaj: kolektivni (u zavisnosti od broja prijavljenih - kulturni centar, škola, hosteli...)
Jezik: lokalni
Mesto: Beograd
Specijalni zahtevi: Poneti vreće i podloške za spavanje. Od učesnika – volontera se očekuje da aktivno učestvuju u identifikaciji “najznačajnije promene” tokom projekta Balkanska Fusnota.
Napomene: “težak emotivni rad”; (sve kroz šta ste prošli tokom razmena ;D); na programu mogu da učestvuju samo učesnici projekta Balkanska Fusnota.
Kamp traje 1 vikend.Korak drugi:Prijavljivanje:Do 26. januara treba da popunite VEF - Volunteer Exchange Form i posaljete ga na e-mail
office@mis.org.yuVEF se nalazi u prilogu kao
word dokument.
Takođe, potrebno je da štampani primerak prijave - VEFa, date vašim profesorima koji su učestvovali u projektu. Samo oni koji se putem e-maila ili preko profesora prijave do navedenog datuma, moći će da učestvuju u nastavku projekta.
Za sva dodatna pitanja mi smo vam na usluzi.
Korak treći:Po saznanju koliko vas želi da učestvuje u nastavku projekta, mi ćemo vam poslati INFOSHEET sa svim tehničkim detaljima i vaš put na kamp može da počne.
Čekamo vas u Beogradu,
Mladi istraživači Srbije
[attachment deleted by admin]